Thu. Nov 21st, 2019

ePortals.info

Vaša dnevna doza informacija

TEŽAK UDARAC ZA SALIHAMIDŽIĆA: Trener koji je trebao zamijeniti Niku Kovača zahvalio se na ponudi: “Ne mogu ostaviti klub…”

1 min read

Kao što je to običaj s Bayernom se odmah počelo povezivati veliki broj trenera koji su trenutno bez posla, a prije svega to se misli na Josea Mourinha i Maxa Allegrija.
No, njemački Bild je objavio jučer da je prva želja Bayerna trener Ajaxa, Erik ten Hag. On je nekada vodio rezervni tim Bavaraca dok je Pep Guardiola bio u klubu, a rezultatima na klupi Ajaxa je sve oduševio.

U Bayernu su već kontaktirali nizozemskog stručnjaka, ali im je on jasno poručio da će doći u minhenski klub samo na kraju sezone, te da to ne želi raditi u ovom trenutku ekipi Ajaxa i ostaviti ih na cjedilu

“Mogu potvrditi da ostajem u Ajaxu. Osjećam jaku konekciju s mojim timom i sa svima u klubu. Bayern je fantastičan klub i osjećao sam se jako ugodno i uživao sam dok sam radio tamo. Taj klub je i dalje u mom srcu, ali sada sam u Ajaxu. Ne sanjam o takvim stvarima i fokusiran sam na Ajax i to je samo važno”, rekao je Ten Hag.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.