Sun. Aug 25th, 2019

ePortals.info

Vaša dnevna doza informacija

McGREGOR PROSLAVIO 32. ROĐENDAN, A OVO JE NJEGOVA ŽENA: Voljela ga je i kad su živeli pod kirijom u malom stanu

2 min read

Jedan od najpoznatijih boksera svijeta Konor Mek Gregor jučer je proslavio 32. rođendan, a pored neospornog talenta, proslavila ga je i problematična, burna narav, specifična energija, ali i veoma dirljiva i rijetka ljubavna priča koju ima sa svojom partnerkom Di Devlin.

Zgodni Irac ima status božanstva kod ženske publike, a tome je svakako doprinijela činjenica da je posvećen otac i privražen suprug, uprkos brojnim preprekama, čak i razmiricama koje je prošao u vezi. Takođe, popularnost duguje i tome što je potpuno svoj, ne haje za pravila i tuđa mišljenja, ali i što nije zaboravio odakle je potekao.

No, krenimo ispočetka… Naime, prije nego što je uspio u surovom, često i nepravednom svetu sporta, Konor je godinama radio slabo plaćene poslove i jedva je uspijevao da skrpi kraj sa krajem.

Vrijeme je provodio uglavnom mukotrpno trenirajući, vjerujući u svoj cilj, a čitavo vrijeme podršku, kako moralnu, tako i finansijsku, pružala mu je njegova životna izabranica – lijepa Di Devlin.

Di i Konor su se upoznali 2008, kada je ovaj Irac imao samo 19 godina i glavu punu snova o tome da postane šampion. On ju je primijetio u noćnom klubu i prišao joj je, a jednom prilikom prisjetio se tog susreta: “Izgledala je kao dobra djevojka, a ja volim dobre djevojke”.

Ova brineta takođe je, godinama kasnije, priznala da ju je momentalno privukao, a da kod njega najviše voli to što ju je uvijek zabavljao i zasmijavao.

Od tog sudbonosnog susreta par je postao nerazdvojen, a Di se potpuno slagala sa Konorovom odlukom da radi na tome da postane MMA, a potom i UFC borac. Još 2013, kada je tek “eksplodirao” na tadašnjoj MMA sceni, on je imao jasnu predstavu o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

“Radim ovo da obezbijedim budućnost moje porodice i moje Di. Jednog dana, želim da Di i ja kuliramo na plaži i nemamo nijednu brigu na svijetu. Zato radim ovo. Želim da budem finansijski siguran kada budem imao djecu. Kada se to desi, hoću da budem spreman”, rekao je MekGregor svojevremno.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.